Je bedrijfsadres of maatschappelijke zetel vestigen in een betrouwbaar business center mét uitstraling

Vestiging maatschappelijke zetel in Antwerp South

Op zoek naar een virtueel kantoor, voor de vestiging van je maatschappelijke zetel? Perfect mogelijk in ons bedrijvencentrum op het Antwerpse Zuid. Want soms heb je geen fysiek kantoor nodig, wel een professionele en administratieve uitvalsbasis voor je firma. Vestig je postadres of domicilieadres in Antwerp South, zo ben je zeker dat er altijd iemand aanwezig is om post aan te nemen of een boodschap te ontvangen. Wij zijn het ideale uithangbord van je onderneming.


Wat wil je weten?

Wat kost het vestigen van een maatschappelijke zetel?

Een maatschappelijke zetel kan je vestigen voor 90 eur per maand.

Wat is in de prijs inbegrepen?

  • gebruik van ons adres voor jouw maatschappelijke zetel
  • gebruik van ons adres als commercieel postadres
  • ontvangst van jouw binnenkomende post
  • afsluitbare kast (locker)

Waar is Antwerp South Business Center gelegen?

Antwerp South Business Center heeft twee goed bereikbare en centraal gelegen vestigingen in Antwerpen-Zuid. Alle informatie vind je op de vestigingen-pagina.

Welke diensten en ondersteuning krijg ik verder in het businesscenter?

Onze uitgebreide ondersteunende diensten vind je onderaan deze pagina.

Contacteer onsMaak kennis met het team

Veilige en knappe plek voor je onderneming

Als je een plek zoekt om je maatschappelijke zetel of zakelijk adres te vestigen, dan kies je best voor een betrouwbaar business center mét uitstraling. Google Street View laat zien dat onze bedrijfspanden het neusje van de zalm zijn. Hier zit je goed voor klasse en professionalisme van het hoogste niveau en dat op het trendy Zuid van Antwerpen. In ons bedrijvencentrum kun je terecht voor:

  • Registratie bedrijfsadres
  • Virtueel kantoor huren
  • Vestiging commercieel adres en postbus
  • Vestiging domicilieadres maatschappelijke zetel van de vennootschap
  • Verplaatsing of wijziging maatschappelijke zetel

Een adres voor jouw bedrijf, met service

 Klaar om het adres van je onderneming bij ons te plaatsen? We nodigen je graag uit in één van onze prachtige panden, voor een warme kennismaking. Ons team staat altijd voor je klaar, mocht je verdere administratieve ondersteuning nodig hebben. Jazeker, je maatschappelijke zetel vestigen in ons bedrijvencentrum heeft niks dan voordelen voor jou, én het is goedkoop!

ACCOMODATIE & ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het team van Antwerp South Business Center zorgt ervoor dat je 100% ondersteund wordt zodat jij met de business bezig kan zijn. Check hier wat wij allemaal voor jou (kunnen) doen.

TELEFOONSERVICE & VOIP-CENTRALE

Wij beantwoorden jouw telefonische oproepen. We kunnen een Antwerps nummer voorzien, de oproepen naar jouw wens behandelen of ze doorschakelen naar een nummer van jouw keuze.

ONTHAAL

Ons team ontvangt bezoekers conform jouw instructies (bv. kopje koffie serveren bij aankomst). Zo krijgt jouw gast persoonlijke en professionele aandacht en wordt onze gastvrouw/heer een verlengstuk van jouw onderneming.

UITERST PERFORMANT INTERNET

Bij Antwerp South Business Center surf je aan een ongeziene snelheid. Wij voorzien een professioneel WiFi- zowel als bekabeld netwerk, waardoor je altijd kan rekenen op een betrouwbare en performante internetverbinding.

SALONS, WERKPLEKKEN & VERGADEREN

De salons en werkplekken zijn in beide panden vrij te gebruiken door de coworkers en de huurders.  Die laatsten kunnen daarenboven ook de vergaderzalen gratis gebruiken. Flexibiliteit ten top!

ADMINISTRATIEF WERK

Wij helpen bij jouw secretariaatswerk. Zo kan je bij ons terecht voor het uittypen van teksten, kopiëren of inbinden van documenten, opzoekwerk, versturen van drukwerk, organiseren van een archief, enz.

ICT-SUPPORT

Wij hebben een inhouse ICT-team dat je bij alle ICT-vragen kan helpen en ondersteunen. Antwerp South Business Center beschikt daarenboven over een state-of-the-art ICT- en telefonie-infrastructuur en over een performant WIFI-netwerk.

OPSLAG & KLASSEMENT

Je hebt de mogelijkheid om materiaal op te bergen of een klassement of archief te organiseren.

CATERING

Wij serveren koffie, thee en andere dranken op kantoor of in de vergaderzaal. Wij verzorgen alle vormen van catering voor jouw vergaderingen en meetings.

VELO-KAART

Wens je een fietstochtje te doen onder de middag, of wil je per fiets een boodschap doen? Dat kan! Onze fietskaart, voor de stadsfietsen van Vélo Antwerpen, ligt klaar aan de receptie.

SCHOONMAAKDIENST

Werk in een propere en ordelijke omgeving dankzij een wekelijkse schoonmaak van jouw kantoorruimte. Elke andere regeling of frekwentie is mogelijk. De gemeenschappelijke ruimten worden elke dag gepoetst. Proper!

Bekijk ook

Naast de dienst adres vestigen biedt Antwerp South Business Center ook: