Unieke coworking hub in Antwerpen, voor straffe ondernemers en groeibedrijven

Coworking in Antwerpen, zalig!

Coworking of flexwerken op een bijzondere locatie, in een coworkspace met allemaal straffe ondernemers en groeibedrijven… wil jij dat ook? Antwerp South Business Center is de hotspot voor coworking in Antwerpen, met een hart voor mensen en hun passie. Bij ons huur je een coworking space op maat van je business. Wij zorgen voor een flinke portie gezelligheid, fun en professionele ondersteuning. Steeds met respect voor je privacy. Feel the vibes of coworking!


Wat wil je weten?

Wat kost coworken of flexwerken?

We hebben verschillende formules voor elke situatie. Bekijk hieronder de prijsmogelijkheden:

Bekijk de prijzen

WAT IS ER INBEGREPEN IN DEZE PRIJS?

Je maakt vrij gebruik van alle ruimtes in het businesscenter : social spaces, salons, werkplekken, keukens en patio.

Je gebruikt ook de state-of-the-art ICT-infrastructuur en het performant WIFI-netwerk.

Wij zorgen voor het onthaal en alle praktische en administratieve zaken zodat jij op de essentie kan focussen.

Is de statutaire zetel van mijn vennootschap op het adres van het businesscenter ook de fiscale woonplaats van mijn vennootschap?

Elke vennootschap moet een maatschappelijke (of statutaire) zetel hebben. De maatschappelijke zetel is het officiële adres van de vennootschap dat in de statuten van de vennootschap is vermeld en dat gepubliceerd wordt in het Belgisch Staatsblad. U kan uw maatschappelijke zetel dan ook laten registreren op het adres van het businesscenter.

De vennootschap die haar statutaire zetel in België heeft, wordt behoudens tegenbewijs vermoed daar ook haar voornaamste inrichting of haar zetel van bestuur of beheer te hebben. En dus betekent dit dat, indien er geen andere plaats in België is van waaruit uw vennootschap wordt bestuurd of beheerd, het adres van het businesscenter ook de fiscale woonplaats van uw vennootschap is of kan zijn.   Dit voor de volgende contracten die u met het businesscenter afsluit: kantoor huren, part-time coworking en full-time coworking. 

Als de administratie van oordeel is dat dit niet het geval is dan moet zij sinds de veranderde wetgeving van 1 mei 2019 het tegenbewijs leveren.  Dit tegenbewijs wordt enkel aanvaard indien er bovendien is aangetoond dat de fiscale woonplaats van de vennootschap in een andere Staat dan België is gevestigd volgens de fiscale wetgeving van deze andere Staat.

De mate waarin uw voornaamste inrichting of zetel van bestuur of beheer al dan niet werkelijk in het businesscenter kan worden geacht te zijn gevestigd, is bijgevolg doorslaggevend.  Bij twijfel is het mogelijk om een voorafgaande beslissing (ook “ruling”) van de Belgische belastingadministratie te bekomen, waarbij de nodige rechtszekerheid kan worden verkregen. Neemt gerust contact met ons op om vrijblijvend de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Waar is Antwerp South Business Center gelegen?

Antwerp South Business Center heeft twee goed bereikbare en centraal gelegen vestigingen in Antwerpen-Zuid. Alle informatie vind je op de vestigingen-pagina.

Welke diensten en ondersteuning krijg ik verder in het businesscenter?

Onze uitgebreide ondersteunende diensten vind je onderaan deze pagina.

Contacteer onsMaak kennis met het team

Inspirerende plek voor co-working

Een co-workingspace huren in ons bedrijvencentrum is niet zomaar kiezen voor een doorsnee werkplek. Je komt terecht in een unieke co-working hub mét klasse in The Paint Factory op het Antwerpse Zuid, een bron van inspiratie voor je zelf en een magneet voor je gasten. Onder het motto ‘work hard, play hard’ schrijven co-workers en flexwerkers hier volop aan hun succesverhaal. Doe je mee? Kies dan voor een:

  • Tijdelijke kantoorruimte
  • Flexibel satellietkantoor
  • Co-working space
  • Gedeelde werkruimte

Meer dan coworking

Jij wilt vooruit, liefst in een coworking formule en omringd door gelijkgezinden. Dan is coworking bij Antwerp South echt iets voor jou. Meer nog: wij helpen jou groeien, met een professionele omkadering en dito ondersteuning. Van praktische zaken en administratie tot gezellige randanimatie en samen borrelen. Jij kiest en haalt het maximum uit coworking of flexwerken in Antwerpen, aan een zacht prijsje. Enjoy!

Onze prijzen

Hieronder vind je onze gedetailleerde prijzen voor coworkers en flexwerkers.

Toegang tot coworking spaces in gans Vlaanderen

Wist je dat Antwerp South-coworkers ook gratis terecht kunnen in de coworking spaces van onze Partners? Na reservatie kun je terecht bij:

ACCOMODATIE & ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het team van Antwerp South Business Center zorgt ervoor dat je 100% ondersteund wordt zodat jij met de business bezig kan zijn. Check hier wat wij allemaal voor jou (kunnen) doen.

TELEFOONSERVICE & VOIP-CENTRALE

Wij beantwoorden jouw telefonische oproepen. We kunnen een Antwerps nummer voorzien, de oproepen naar jouw wens behandelen of ze doorschakelen naar een nummer van jouw keuze.

ONTHAAL

Ons team ontvangt bezoekers conform jouw instructies (bv. kopje koffie serveren bij aankomst). Zo krijgt jouw gast persoonlijke en professionele aandacht en wordt onze gastvrouw/heer een verlengstuk van jouw onderneming.

UITERST PERFORMANT INTERNET

Bij Antwerp South Business Center surf je aan een ongeziene snelheid. Wij voorzien een professioneel WiFi- zowel als bekabeld netwerk, waardoor je altijd kan rekenen op een betrouwbare en performante internetverbinding.

SALONS, WERKPLEKKEN & VERGADEREN

De salons en werkplekken zijn in beide panden vrij te gebruiken door de coworkers en de huurders.  Die laatsten kunnen daarenboven ook de vergaderzalen gratis gebruiken. Flexibiliteit ten top!

ADMINISTRATIEF WERK

Wij helpen bij jouw secretariaatswerk. Zo kan je bij ons terecht voor het uittypen van teksten, kopiëren of inbinden van documenten, opzoekwerk, versturen van drukwerk, organiseren van een archief, enz.

ICT-SUPPORT

Wij hebben een inhouse ICT-team dat je bij alle ICT-vragen kan helpen en ondersteunen. Antwerp South Business Center beschikt daarenboven over een state-of-the-art ICT- en telefonie-infrastructuur en over een performant WIFI-netwerk.

OPSLAG & KLASSEMENT

Je hebt de mogelijkheid om materiaal op te bergen of een klassement of archief te organiseren.

CATERING

Wij serveren koffie, thee en andere dranken op kantoor of in de vergaderzaal. Wij verzorgen alle vormen van catering voor jouw vergaderingen en meetings.

VELO-KAART

Wens je een fietstochtje te doen onder de middag, of wil je per fiets een boodschap doen? Dat kan! Onze fietskaart, voor de stadsfietsen van Vélo Antwerpen, ligt klaar aan de receptie.

SCHOONMAAKDIENST

Werk in een propere en ordelijke omgeving dankzij een wekelijkse schoonmaak van jouw kantoorruimte. Elke andere regeling of frekwentie is mogelijk. De gemeenschappelijke ruimten worden elke dag gepoetst. Proper!

Bekijk ook

Naast de dienst coworking biedt Antwerp South Business Center ook: