Flexibel werken in een toffe en inspirerende omgeving. Professioneel ondersteund en omkaderd.

Coworken of flexwerken in Antwerpen?

Werken in een ongedwongen sfeer en in een toffe en kwalitatieve omgeving. Samen met gelijkgestemden. Goed ondersteund waarbij alle praktische zaken voor jou geregeld worden. Zodat je kan focussen op de essentie en het beste uit je business kan halen.

En dat in het hart van het bruisende Zuid, in een uniek gebouw, een inspirerende plek. Professioneel omkaderd. Met een hart voor mensen en hun passie.

Dat is wat wij verstaan onder coworken of flexwerken.

Contacteer onsMaak kennis met het team

Veelgestelde vragen

Waar is Antwerp South Business Center gelegen?

Antwerp South Business Center heeft twee goed bereikbare en centraal gelegen vestigingen in Antwerpen-Zuid. Alle informatie vind je op de vestigingen-pagina.

WAT IS ZO’N FLEXIBELE WERKPLEK?

Je gebruikt ons businesscenter als flexibele landingsplaats of uitvalsbasis. Je komt en gaat wanneer je wil en gebruikt alle faciliteiten en diensten voor een vast dag-, week- of maandbedrag.

Wat kost coworken of flexwerken?

We hebben verschillende formules voor elke situatie. Bekijk hieronder de prijsmogelijkheden:

Bekijk de prijzen

WAT IS ER INBEGREPEN IN DEZE HUURPRIJS?

Je maakt vrij gebruik van alle ruimtes in het businesscenter : social spaces, salons, werkplekken, keukens, patio en vergaderzalen.

Je gebruikt ook de state-of-the-art ICT-infrastructuur en het performant WIFI-netwerk.

Wij zorgen voor het onthaal en alle praktische en administratieve zaken zodat jij op de essentie kan focussen.

Download de Antwerp South Business Center infogids

Meer weten?

Ontdek alles over ons bedrijvencentrum in onze informatiebrochure.

Downloaden

Onze prijzen

Hieronder vind je onze gedetailleerde prijzen voor coworkers en flexwerkers.

ACCOMODATIE & ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het team van Antwerp South Business Center zorgt ervoor dat je 100% ondersteund wordt zodat jij met de business bezig kan zijn. Check hier wat wij allemaal voor jou (kunnen) doen.

TELEFOONSERVICE & VOIP-CENTRALE

Wij beantwoorden jouw telefonische oproepen. We kunnen een Antwerps nummer voorzien, de oproepen naar jouw wens behandelen of ze doorschakelen naar een nummer van jouw keuze.

ONTHAAL

Ons team ontvangt bezoekers conform jouw instructies (bv. kopje koffie serveren bij aankomst). Zo krijgt jouw gast persoonlijke en professionele aandacht en wordt onze gastvrouw/heer een verlengstuk van jouw onderneming.

UITERST PERFORMANT INTERNET

Bij Antwerp South Business Center surf je aan een ongeziene snelheid. Wij voorzien een professioneel WiFi- zowel als bekabeld netwerk, waardoor je altijd kan rekenen op een betrouwbare en performante internetverbinding.

SALONS, WERKPLEKKEN & VERGADEREN

De salons, werkplekken en vergaderzalen zijn in beide panden vrij te gebruiken door de huurders en coworkers. Flexibiliteit ten top.

ADMINISTRATIEF WERK

Wij helpen bij jouw secretariaatswerk. Zo kan je bij ons terecht voor het uittypen van teksten, kopiëren of inbinden van documenten, opzoekwerk, versturen van drukwerk, organiseren van een archief, enz.

ICT-SUPPORT

Wij hebben een inhouse ICT-team dat je bij alle ICT-vragen kan helpen en ondersteunen. Antwerp South Business Center beschikt daarenboven over een state-of-the-art ICT- en telefonie-infrastructuur en over een performant WIFI-netwerk.

OPSLAG & KLASSEMENT

Je hebt de mogelijkheid om materiaal op te bergen of een klassement of archief te organiseren.

CATERING

Wij serveren koffie, thee en andere dranken op kantoor of in de vergaderzaal. Wij verzorgen alle vormen van catering voor jouw vergaderingen en meetings.

VELO-KAART

Wens je een fietstochtje te doen onder de middag, of wil je per fiets een boodschap doen? Dat kan! Onze fietskaart, voor de stadsfietsen van Vélo Antwerpen, ligt klaar aan de receptie.

SCHOONMAAKDIENST

Werk in een propere en ordelijke omgeving dankzij een wekelijkse schoonmaak van jouw kantoorruimte. Elke andere regeling of frekwentie is mogelijk. De gemeenschappelijke ruimten worden elke dag gepoetst. Proper!

Bekijk ook

Naast de dienst coworking biedt Antwerp South Business Center ook: