Ontdek alle voordelen van een volledig ingericht kantoor. Wij zorgen voor de praktische zaken en de administratieve ondersteuning.

Wil je een kantoor huren in Antwerpen?

Kies voor een flexibele huuroplossing. Je betaalt een all-in bedrag voor je kantoor en daarmee zijn alle kosten gedekt. Je weet perfect waar je aan toe bent, je hebt geen opstartinvesteringen en je kan er snel terug uit zodat je risico nooit te groot wordt.

Antwerp South Business Center is ideaal gelegen op het Antwerpse Zuid. Iedere freelancer, zelfstandige ondernemer of start-up kan bij ons terecht. Of je nu een permanente kantoorruimte zoekt of slechts enkele dagen per week wil reserveren: alles is mogelijk.

Dankzij onze ondersteunende diensten ben je perfect omkaderd. Je kan dus focussen op de essentie, op datgene waar je business om draait, op datgene waar je goed in bent. Aarzel niet! Kom een dagje gratis proefdraaien en laat je overtuigen.

Contacteer onsMaak kennis met het team

Veelgestelde vragen

Waar is Antwerp South Business Center gelegen?

Antwerp South Business Center heeft twee goed bereikbare en centraal gelegen vestigingen in Antwerpen-Zuid. Alle informatie vind je op de vestigingen-pagina.

Hoe groot zijn die kantoren?

De oppervlakte varieert van 10 m² tot 50 m².

Wat kost een kantoor huren?

Je kan al een kantoor huren vanaf 350 eur per maand.  Het is ook mogelijk om een kantoor voor een dag te huren. Als je een kantoor huurt kan je gratis je maatschappelijke zetel op ons adres vestigen.
Antwerp South Business Center heeft kantoren in verschillende maten en soorten ter beschikking. Het is daarom altijd een goed idee om contact met ons op te nemen zodat we een oplossing kunnen voorstellen die aan jouw behoeftes beantwoordt.

Wat is er inbegrepen?

 • in de hoogte verstelbare bureaus, bureaustoelen, prullenbak en kasten
 • postadres
 • vestiging maatschappelijke zetel
 • onthaal
 • schoonmaak
 • service kosten (gas, water, elektriciteit, belasting)
 • ICT-infrastructuur
 • performant WIFI-netwerk
 • verwarming
 • vrij gebruik van de vergaderzalen en keuken
 • vrij gebruik van onze salons en werkplekken
 • onderhoud en beveiliging van het gebouw

Wat is de contractduur?

Een kantoor kan je huren voor één of meerdere maanden en/of voor één of meerdere jaren.

Download de Antwerp South Business Center infogids

Meer weten?

Ontdek alles over ons bedrijvencentrum in onze informatiebrochure.

Downloaden

ACCOMODATIE & ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het team van Antwerp South Business Center zorgt ervoor dat je 100% ondersteund wordt zodat jij met de business bezig kan zijn. Check hier wat wij allemaal voor jou (kunnen) doen.

TELEFOONSERVICE & VOIP-CENTRALE

Wij beantwoorden jouw telefonische oproepen. We kunnen een Antwerps nummer voorzien, de oproepen naar jouw wens behandelen of ze doorschakelen naar een nummer van jouw keuze.

ONTHAAL

Ons team ontvangt bezoekers conform jouw instructies (bv. kopje koffie serveren bij aankomst). Zo krijgt jouw gast persoonlijke en professionele aandacht en wordt onze gastvrouw/heer een verlengstuk van jouw onderneming.

UITERST PERFORMANT INTERNET

Bij Antwerp South Business Center surf je aan een ongeziene snelheid. Wij voorzien een professioneel WiFi- zowel als bekabeld netwerk, waardoor je altijd kan rekenen op een betrouwbare en performante internetverbinding.

SALONS, WERKPLEKKEN & VERGADEREN

De salons, werkplekken en vergaderzalen zijn in beide panden vrij te gebruiken door de huurders en coworkers. Flexibiliteit ten top.

ADMINISTRATIEF WERK

Wij helpen bij jouw secretariaatswerk. Zo kan je bij ons terecht voor het uittypen van teksten, kopiëren of inbinden van documenten, opzoekwerk, versturen van drukwerk, organiseren van een archief, enz.

ICT-SUPPORT

Wij hebben een inhouse ICT-team dat je bij alle ICT-vragen kan helpen en ondersteunen. Antwerp South Business Center beschikt daarenboven over een state-of-the-art ICT- en telefonie-infrastructuur en over een performant WIFI-netwerk.

OPSLAG & KLASSEMENT

Je hebt de mogelijkheid om materiaal op te bergen of een klassement of archief te organiseren.

CATERING

Wij serveren koffie, thee en andere dranken op kantoor of in de vergaderzaal. Wij verzorgen alle vormen van catering voor jouw vergaderingen en meetings.

VELO-KAART

Wens je een fietstochtje te doen onder de middag, of wil je per fiets een boodschap doen? Dat kan! Onze fietskaart, voor de stadsfietsen van Vélo Antwerpen, ligt klaar aan de receptie.

SCHOONMAAKDIENST

Werk in een propere en ordelijke omgeving dankzij een wekelijkse schoonmaak van jouw kantoorruimte. Elke andere regeling of frekwentie is mogelijk. De gemeenschappelijke ruimten worden elke dag gepoetst. Proper!

Bekijk ook

Naast de dienst kantoor huren biedt Antwerp South Business Center ook: