Een kantoor huren bij Antwerp South Business Center, jouw succesformule

Een kantoor huren op het Zuid in Antwerpen, dat is pure klasse

Op zoek naar een flexibele kantoorruimte mét uitstraling? Huur een kantoor bij Antwerp South Business Center, het enige bedrijvencentrum op het Zuid. Hier krijgt werken een andere dimensie, hier kies je voor een stijlvol kantoor op maat in onze unieke panden: Het Huis van Parein of The Paint Factory. Op deze bijzondere locaties hebben wij alle soorten kantoren, praktijkruimtes of bedrijfsruimtes te huur. Kom eens kijken en voel onze warme, familiale en positieve sfeer voor jouw business.

Huur een kantoorruimte op maat

Huurkantoren zijn vaak te groot en te duur. Meestal zit je ook vast aan een langlopend contract. Bij Antwerp South Business Center groeit jouw kantoor gewoon mee met je bedrijf, want jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat ondernemers nodig hebben: een flexibel kantoor te huur op maat, met parking, voor een all-in bedrag, zonder onverwachte kosten. Een tijdelijke of permanente kantoorruimte huren, een klein kantoor, private offices… alles is mogelijk. Klanten kiezen vaak voor:

 • Ingericht, uitgerust en gemeubeld kantoor
 • Virtueel kantoor
 • Vast kantoor
 • Vervangende werkplekken
 • Flexibele kantoorunits

Serviced offices

Een kantoor huren in ons bedrijvencentrum is als thuiskomen bij een hartelijke familie. Ons team zorgt voor de perfecte omkadering, zodat jij je kan focussen op de essentie van je business. Van administratie tot catering en schoonmaakdienst. Waarom nog zoeken op de immobiliënmarkt om het ultieme kantoorpand te huren? Antwerp South Business Center heeft het voor jou en je klanten, want ook hen zien we graag komen!

Contacteer onsMaak kennis met het team

Veelgestelde vragen

Waar is Antwerp South Business Center gelegen?

Antwerp South Business Center heeft twee goed bereikbare en centraal gelegen vestigingen in Antwerpen-Zuid. Alle informatie vind je op de vestigingen-pagina.

Hoe groot zijn die kantoren?

De oppervlakte varieert van 10 m² tot 50 m².

Wat kost een kantoor huren?

Je kan al een kantoor huren vanaf 350 eur per maand.  Het is ook mogelijk om een kantoor voor een dag te huren. Als je een kantoor huurt kan je gratis je maatschappelijke zetel op ons adres vestigen.
Antwerp South Business Center heeft kantoren in verschillende maten en soorten ter beschikking. Het is daarom altijd een goed idee om contact met ons op te nemen zodat we een oplossing kunnen voorstellen die aan jouw behoeftes beantwoordt.

Wat is er inbegrepen?

 • in de hoogte verstelbare bureaus, bureaustoelen, prullenbak en kasten
 • postadres
 • vestiging maatschappelijke zetel
 • onthaal
 • schoonmaak
 • service kosten (gas, water, elektriciteit, belasting)
 • ICT-infrastructuur
 • performant WIFI-netwerk
 • verwarming
 • vrij gebruik van de vergaderzalen en keuken
 • vrij gebruik van onze salons en werkplekken
 • onderhoud en beveiliging van het gebouw

Wat is de contractduur?

Een kantoor kan je huren voor één of meerdere maanden en/of voor één of meerdere jaren.

Download de Antwerp South Business Center infogids

Meer weten?

Ontdek alles over ons bedrijvencentrum in onze informatiebrochure.

Downloaden

ACCOMODATIE & ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het team van Antwerp South Business Center zorgt ervoor dat je 100% ondersteund wordt zodat jij met de business bezig kan zijn. Check hier wat wij allemaal voor jou (kunnen) doen.

TELEFOONSERVICE & VOIP-CENTRALE

Wij beantwoorden jouw telefonische oproepen. We kunnen een Antwerps nummer voorzien, de oproepen naar jouw wens behandelen of ze doorschakelen naar een nummer van jouw keuze.

ONTHAAL

Ons team ontvangt bezoekers conform jouw instructies (bv. kopje koffie serveren bij aankomst). Zo krijgt jouw gast persoonlijke en professionele aandacht en wordt onze gastvrouw/heer een verlengstuk van jouw onderneming.

UITERST PERFORMANT INTERNET

Bij Antwerp South Business Center surf je aan een ongeziene snelheid. Wij voorzien een professioneel WiFi- zowel als bekabeld netwerk, waardoor je altijd kan rekenen op een betrouwbare en performante internetverbinding.

SALONS, WERKPLEKKEN & VERGADEREN

De salons, werkplekken en vergaderzalen zijn in beide panden vrij te gebruiken door de huurders en coworkers. Flexibiliteit ten top.

ADMINISTRATIEF WERK

Wij helpen bij jouw secretariaatswerk. Zo kan je bij ons terecht voor het uittypen van teksten, kopiëren of inbinden van documenten, opzoekwerk, versturen van drukwerk, organiseren van een archief, enz.

ICT-SUPPORT

Wij hebben een inhouse ICT-team dat je bij alle ICT-vragen kan helpen en ondersteunen. Antwerp South Business Center beschikt daarenboven over een state-of-the-art ICT- en telefonie-infrastructuur en over een performant WIFI-netwerk.

OPSLAG & KLASSEMENT

Je hebt de mogelijkheid om materiaal op te bergen of een klassement of archief te organiseren.

CATERING

Wij serveren koffie, thee en andere dranken op kantoor of in de vergaderzaal. Wij verzorgen alle vormen van catering voor jouw vergaderingen en meetings.

VELO-KAART

Wens je een fietstochtje te doen onder de middag, of wil je per fiets een boodschap doen? Dat kan! Onze fietskaart, voor de stadsfietsen van Vélo Antwerpen, ligt klaar aan de receptie.

SCHOONMAAKDIENST

Werk in een propere en ordelijke omgeving dankzij een wekelijkse schoonmaak van jouw kantoorruimte. Elke andere regeling of frekwentie is mogelijk. De gemeenschappelijke ruimten worden elke dag gepoetst. Proper!

Bekijk ook

Naast de dienst kantoor huren biedt Antwerp South Business Center ook: