Vergaderen Bij Antwerp South Business Center, voor een topmeeting op een toplocatie

Vergaderen op het Antwerpse Zuid, een unieke belevenis

Vergaderen in Antwerpen, dat doe je bij Antwerp South Business Center. Op een toplocatie, in stijlvolle meetingruimtes. Want je herkent het vast: je wil vergaderen met mensen die van overal in het land komen. En dan zoek je een centrale vergaderzaal waar iedereen makkelijk naartoe kan. Een meetingruimte waar je met de auto snel weer op de autostrade zit, waar een tram voor de deur stopt en een treinstation vlakbij is.

Meer dan vergaderen

Met de huur van een vergaderzaal in één van onze schitterende panden maak je een uitstekende indruk op je zakenrelaties. En als je over de middag of na de meeting nog een hapje wil eten of een glas wil drinken, dan doe je dat op de hipste plek van Vlaanderen: het Antwerpse Zuid. Smaakt dat naar meer? Boek dan meteen je meeting room. Je kan ook bij ons terecht voor het huren van:

  • Trainingsruimte
  • Opleidingslokaal
  • Business lounge
  • Events
  • Seminaries

Warm professionalisme in the air

Praktisch, flexibel en professioneel vergaderen in unieke panden en op inspirerende plekken. Daarvoor staat ons Antwerp South Business Center bekend. Maar ook voor het hartelijke enthousiasme van ons team kiezen ontelbare bedrijven telkens weer voor de huur van een vergaderzaal bij ons in Antwerpen Zuid. Warm en discreet, zo ondersteunen ze je meeting. 


Wat wil je weten?

Wat kost een vergaderzaal?

Je kan een vergadering organiseren aan 95 EUR per halve dag en aan 160 EUR per dag.  Als je een reeks meetings voorziet dan kunnen wij ons budgetvriendelijk meetingpakket voorstellen. Of misschien heb je nog andere wensen. Het is altijd een goed idee om contact met ons op te nemen zodat we een oplossing kunnen voorstellen die aan jouw behoeftes beantwoordt.

WAT IS INBEGREPEN IN DE HUURPRIJS?

  • verfrissingen
  • performant WIFI-netwerk
  • flipover
  • projectiescherm

Een beamer kan je bij ons huren.

Wij serveren koffie, thee, etc. in de vergaderzaal als je dat wil. Wij verzorgen alle vormen van catering voor je vergaderingen en meetings.

Plan je EEN REEKS MEETINGS?

Voor een reeks van meetings stellen wij je een voordelige formule voor : Heb je op dezelfde dag een reeks vergaderingen of verschillende één op één gesprekken? Dan stellen wij graag ons meetingpakket voor. Budgetvriendelijk binge vergaderen!

Waar is Antwerp South Business Center gelegen?

Antwerp South Business Center heeft twee goed bereikbare en centraal gelegen vestigingen in Antwerpen-Zuid. Alle informatie vind je op de vestigingen-pagina.

Welke diensten en ondersteuning krijg ik verder in het businesscenter?

Onze uitgebreide ondersteunende diensten vind je onderaan deze pagina.

Contacteer onsMaak kennis met het team

ACCOMODATIE & ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het team van Antwerp South Business Center zorgt ervoor dat je 100% ondersteund wordt zodat jij met de business bezig kan zijn. Check hier wat wij allemaal voor jou (kunnen) doen.

TELEFOONSERVICE & VOIP-CENTRALE

Wij beantwoorden jouw telefonische oproepen. We kunnen een Antwerps nummer voorzien, de oproepen naar jouw wens behandelen of ze doorschakelen naar een nummer van jouw keuze.

ONTHAAL

Ons team ontvangt bezoekers conform jouw instructies (bv. kopje koffie serveren bij aankomst). Zo krijgt jouw gast persoonlijke en professionele aandacht en wordt onze gastvrouw/heer een verlengstuk van jouw onderneming.

UITERST PERFORMANT INTERNET

Bij Antwerp South Business Center surf je aan een ongeziene snelheid. Wij voorzien een professioneel WiFi- zowel als bekabeld netwerk, waardoor je altijd kan rekenen op een betrouwbare en performante internetverbinding.

SALONS, WERKPLEKKEN & VERGADEREN

De salons en werkplekken zijn in beide panden vrij te gebruiken door de coworkers en de huurders.  Die laatsten kunnen daarenboven ook de vergaderzalen gratis gebruiken. Flexibiliteit ten top!

ADMINISTRATIEF WERK

Wij helpen bij jouw secretariaatswerk. Zo kan je bij ons terecht voor het uittypen van teksten, kopiëren of inbinden van documenten, opzoekwerk, versturen van drukwerk, organiseren van een archief, enz.

ICT-SUPPORT

Wij hebben een inhouse ICT-team dat je bij alle ICT-vragen kan helpen en ondersteunen. Antwerp South Business Center beschikt daarenboven over een state-of-the-art ICT- en telefonie-infrastructuur en over een performant WIFI-netwerk.

OPSLAG & KLASSEMENT

Je hebt de mogelijkheid om materiaal op te bergen of een klassement of archief te organiseren.

CATERING

Wij serveren koffie, thee en andere dranken op kantoor of in de vergaderzaal. Wij verzorgen alle vormen van catering voor jouw vergaderingen en meetings.

VELO-KAART

Wens je een fietstochtje te doen onder de middag, of wil je per fiets een boodschap doen? Dat kan! Onze fietskaart, voor de stadsfietsen van Vélo Antwerpen, ligt klaar aan de receptie.

SCHOONMAAKDIENST

Werk in een propere en ordelijke omgeving dankzij een wekelijkse schoonmaak van jouw kantoorruimte. Elke andere regeling of frekwentie is mogelijk. De gemeenschappelijke ruimten worden elke dag gepoetst. Proper!

Bekijk ook

Naast de dienst vergaderzaal huren biedt Antwerp South Business Center ook: