Ontdek hoe Antwerp South Business Center meerwaarde creëert voor Advocatenkantoor Len Augustyns

Het verhaal van Advocatenkantoor Len Augustyns

Advocatenkantoor Len Augustyns is uiterst gespecialiseerd en werkt uitsluitend in zaken van algemeen strafrecht en bijzonder (of financieel) strafrecht. Het kantoor biedt hierbij een persoonlijk aanpak van juridische problemen, en streeft er steeds naar te kunnen voorzien in een gepaste strategie om vragen te beantwoorden of problemen zo adequaat mogelijk te behandelen.

Met deze filosofie in gedachten werd bewust gekozen voor een bepekte omvang van het kantoor. Vroeger maakte het kantoor deel uit van een grote associatie (23 personen), thans kiezen wij er bewust voor om met twee advocaten te werken. Dit garandeert een persoonlijke aanpak en een direct en rechtstreeks contact met de behandelaar van het dossier. Wij kiezen er bewust voor om een ‘niche-kantoor’ te zijn. 

De beperkte omvang van ons kantoor is dus een cruciaal gegeven in wat wij willen doen. Het bekent echter ook dat wij de nodige ondersteuning nodig hebben, zowel logistiek (printers, toners, keuken, ….) als qua personeel ( telefoons, afspraken, onthaal van klanten…). Deze ondersteuning vinden wij op het hoogste niveau bij Antwerp South Business Center.

Het professionalisme dat wij ervaren is van een zelden gezien niveau. Niet alleen worden onze klanten professioneel en vriendelijk onthaald, men draagt er ook bij aan de persoonlijke aanpak die wij zo hoog in het vaandel dragen. Dat is niet alleen onze persoonlijke ervaring, ook de feedback die wij krijgen van cliënten bevestigt dit.

Bovendien moet worden opgemerkt dat de mensen die voor Antwerp South Business Center werken altijd bereid zijn ‘de extra mile’ te lopen. Het is duidelijk dat Antwerp South Business Center een cruciaal ingrediënt is geworden in de service die wij proberen te bieden en het persoonlijk karakter van onze dienstverlening. Zonder hen zou ons concept veel moeilijker haalbaar zijn, zij zijn het spreekwoordelijke puntje op onze “i”.

Contacteer onsMeer over Kantoor huren
Niet alleen worden onze klanten professioneel en vriendelijk onthaald, Antwerp South Business Center draagt ook bij aan de persoonlijke aanpak die wij zo hoog in het vaandel dragen.

DE ANTWERP SOUTH FAMILIE

Onder meer volgende firma's stelden hun vertrouwen in ons bedrijvencentrum.

Meer cases?

Lees meer succesverhalen van Antwerp South Business Center