Laat je inspireren door de rijke geschiedenis van Het Huis van Parein.

INSPIREREND WERKEN IN EEN AUTHENTIEK PAND

Voor zowel coworkers, flexwerkers als voor diegenen die een kantoor huren is de omgeving waarin je werkt van groot belang. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je gasten en voor de uitstraling van je bedrijf of activiteit.

Het Huis van Parein is dan de juiste keuze. Het pand heeft klasse en “patine” op overschot en is tegelijk heel erg eigentijds. Tien jaar geleden werd het pand gerenoveerd en uitgebreid. De twee bovenste verdiepingen ademen een moderne sfeer uit en geven een prachtig uitzicht over het Antwerpse Zuid en het nieuwe Justitiepaleis.

Contacteer ons

Karakteristieken

EEN RIJKE GESCHIEDENIS

Het pand dateert van begin vorige eeuw en werd gebouwd door de familie Parein als hoofdkwartier voor hun biscuitimperium. De sfeer en kwaliteit van dit statige pand worden nog steeds in belangrijke mate bepaald door die rijke geschiedenis.

AUTHENTIEKE ELEMENTEN

Vele ruimtes dragen nog de authentieke elementen van de woning in zich: houten vloeren, ingebouwde wandkasten en het originele glaswerk. De eerste twee verdiepingen zijn nog steeds met het gelijkvloers verbonden door de majestueuze originele wenteltrap die centraal in het pand zit.

STIJLVOLLE SALONS

Deze stijlvolle ruimtes zijn vrij te gebruiken door coworkers, flexwerkers, huurders van een kantoor en houders van een maatschappelijke zetel. Ze bevinden zich in het historisch gedeelte van het pand.

PRACHTIG UITZICHT

Vanop de bovenste verdiepingen biedt het pand een prachtig uitzicht over het nieuwe justitiepaleis.

Download de Antwerp South Business Center infogids

Meer weten?

Ontdek alles over ons bedrijvencentrum in onze informatiebrochure.

Downloaden

ACCOMODATIE & ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het team van Antwerp South Business Center zorgt ervoor dat je 100% ondersteund wordt zodat jij met de business bezig kan zijn. Check hier wat wij allemaal voor jou (kunnen) doen.

TELEFOONSERVICE & VOIP-CENTRALE

Wij beantwoorden jouw telefonische oproepen. We kunnen een Antwerps nummer voorzien, de oproepen naar jouw wens behandelen of ze doorschakelen naar een nummer van jouw keuze.

ONTHAAL

Ons team ontvangt bezoekers conform jouw instructies (bv. kopje koffie serveren bij aankomst). Zo krijgt jouw gast persoonlijke en professionele aandacht en wordt onze gastvrouw/heer een verlengstuk van jouw onderneming.

UITERST PERFORMANT INTERNET

Bij Antwerp South Business Center surf je aan een ongeziene snelheid. Wij voorzien een professioneel WiFi- zowel als bekabeld netwerk, waardoor je altijd kan rekenen op een betrouwbare en performante internetverbinding.

SALONS, WERKPLEKKEN & VERGADEREN

De salons, werkplekken en vergaderzalen zijn in beide panden vrij te gebruiken door de huurders en coworkers. Flexibiliteit ten top.

ADMINISTRATIEF WERK

Wij helpen bij jouw secretariaatswerk. Zo kan je bij ons terecht voor het uittypen van teksten, kopiëren of inbinden van documenten, opzoekwerk, versturen van drukwerk, organiseren van een archief, enz.

ICT-SUPPORT

Wij hebben een inhouse ICT-team dat je bij alle ICT-vragen kan helpen en ondersteunen. Antwerp South Business Center beschikt daarenboven over een state-of-the-art ICT- en telefonie-infrastructuur en over een performant WIFI-netwerk.

OPSLAG & KLASSEMENT

Je hebt de mogelijkheid om materiaal op te bergen of een klassement of archief te organiseren.

CATERING

Wij serveren koffie, thee en andere dranken op kantoor of in de vergaderzaal. Wij verzorgen alle vormen van catering voor jouw vergaderingen en meetings.

VELO-KAART

Wens je een fietstochtje te doen onder de middag, of wil je per fiets een boodschap doen? Dat kan! Onze fietskaart, voor de stadsfietsen van Vélo Antwerpen, ligt klaar aan de receptie.

SCHOONMAAKDIENST

Werk in een propere en ordelijke omgeving dankzij een wekelijkse schoonmaak van jouw kantoorruimte. Elke andere regeling of frekwentie is mogelijk. De gemeenschappelijke ruimten worden elke dag gepoetst. Proper!

Wat zeggen onze klanten?

Wat vinden onze klanten van ons businesscenter en van onze service? Wat zijn hun ervaringen en welke score geven ze ons?

Meer klantenervaringen

Bekijk ook

Onze andere vestiging op het Antwerpse Zuid: